Onze leveranciers

Leicht

De naam LEICHT staat voor een lange, 80-jarige ondernemingstraditie en ervaring in de productie van keukenmeubelen in Duitsland. Bij de ontwikkeling van keukens oriënteert LEICHT zich op de principes van ergonomie en functionaliteit, heldere vormen en een verfijnde esthetiek. De vormentaal volgt daarbij geen modieuze trends, maar het principe van minimalisme en zinnelijkheid - en is daarmee in de beste zin van het woord tijdloos.

De keuken is steeds meer het persoonlijk en openbaar middelpunt van het huis. Daarom is de interieurarchitectuur een essentieel uitgangspunt bij de inrichting. De wisselwerking tussen ruimte en functie komt in dit verband een bijzonder belangrijke taak toe. Zij moet in de planning en vormgeving van de keuken worden geïntegreerd. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de wens van veel gebruikers naar oplossingen voor een vloeiende overgang tussen keuken en woongedeelte, maar ook aan de behoefte om te representeren. De keuze van materialen en kleuren richt zich naar deze vereiste, want zij beïnvloeden in hoge mate het ruimte-effect van afzonderlijke objecten en daardoor de zintuiglijke waarneming van de gehele leefruimte.

www.leicht.de/nl/startpagina/

MHK-XL-SOLID LINE

Naast het merk Leicht leveren we ook keukens met het label MHK. Deze keukens, gemaakt door de Duitse leverancier, zijn in verschillende stylen te leveren. Van rustiek tot modern, van landelijk tot design. Vraag in onze showroom naar meer informatie.

Onze merken

Leicht AEG Atag
Etna Miele Neff
  Siemens  

ADRES

Pieter de Jong Keukens
Domineesbergweg 56
3911 WP Rhenen


T 0317-617 800
@ info@pdejongkeukens.nl

Maatwerk keukens met oog voor detail - Pieter de Jong

Openingstijden

 Maandag t/m Zaterdag op afspraak.