NIEUWS


Leicht introduceert een nieuw concept: EVO

Geplaatst op 02-03-2017​​​​​​Het verlangen naar waarden, naar echtheid, zal in de gedigitaliseerde wereld, in de netwerksystemen en vertechniseerde samenleving oppermachtig worden. In de persoonlijke leefomgeving weerspiegelt dit zich in de wens naar hoogwaardige „eenvoud". De mensen willen omgeven zijn door dingen die voor rust, helderheid en concentratie op de essentie zorgen.

In combinatie met Valais heeft LEICHT het nieuwe planningsconcept EVO ontwikkeld. Sensationeel is de naadloze overgang van werkblad en fronten: het vrijwel onzichtbare werkblad met omlopende metalen kant sluit vlak af met de fronten en verleent de keuken een uitgesproken puristische component. Ook de materiaalmix brengt spanning in het ensemble: gestructureerd echt hout stuit op fluweelachtige matte lak, de warme tonaliteit van het hout treft de koelere tint carbongrijs – een fraai spel van contrasten.

Bron: Leicht.com/nl/ 


ADRES

Pieter de Jong Keukens
Herenstraat 54
3911 JG Rhenen


T 0317-617 800
@ info@pdejongkeukens.nl

Maatwerk keukens met oog voor detail - Pieter de Jong

Openingstijden

Showroom:

I.v.m. de nieuwe corona regelgeving mogen wij u momenteel niet in de showroom ontvangen, echter maken wij graag een afspraak bij u thuis voor goed advies en een offerte op maat .